Du som förälder

Som förälder är du den viktigaste personen i ditt barns liv. Därför är du viktig för oss. Vi gillar när du är frågvis och nyfiken, precis som vi. Om du är insatt i hur vi arbetar kan vi tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för ditt barns utveckling och lärande.

Det dagliga mötet

På vår förskola värdesätter vi vardaglig kommunikation med föräldrarna. Du som förälder får dagligen information av våra pedagoger om hur ditt barn har haft det på förskolan under dagen. Du får även månadsbrev med viktig information om vad som händer på förskolan.

Vi har ständigt en dialog med dig som förälder om ditt barns utveckling och lärande. Varje termin erbjuds du ett utvecklingssamtal. Då träffas vi och pratar om hur ditt barn har det på förskolan och hur förskolan har utmanat och inspirerat ditt barns lust att lära. Den digitala portfolion är ett bra redskap vid utvecklingssamtalet.

Vi ser gärna att du som förälder är med och påverkar vad som händer på förskolan.